Louisa Klixbüll Colombo

Advokatfuldmægtig

Jeg engagerer mig i vores klienters situation, og har stor forståelse for de personlige udfordringer, der ofte foreligger indenfor privatretten, herunder også strafferetten, og i særdeleshed erhvervslivets udfordringer.

Tredive år i udlandet, styrker mine juridiske kompetencer, hvor jeg, som leder i U.S.A, har erhvervet stor virksomhedsforståelse og erfaring indenfor forhandlingsstrategier og metoder, der er løsnings- og resultatorienteret. Mit juridiske mål er at understøtte vores klienters strategi og forretning, indenfor flere områder af en virksomheds udvikling og behov.

Yderligere, har jeg bred erfaring med bestyrelsesarbejde både i U.S.A. og Monaco, herunder forretningsudvikling, international samhandel og kulturelle forhold. Mit internationale udsyn er en naturlig del af min rådgivning, og mit omfattende netværk af internationale advokater bistår, når vi skal rådgive vores klienter i juridiske forhold udenfor Danmarks grænser.

Jeg har læst jura i U.S.A., og er efterfølgende uddannet Cand.Jur. ved Københavns Universitet. Jeg er sprogligt juridisk stærk på dansk og engelsk, samt har stort kendskab til italiensk og fransk. Jeg har yderligere en bachelorgrad i psykologi fra U.S.A., og har forinden mit juridiske virke arbejdet indenfor kunstnerbranchen i mange år.